BSV Tuindorp | Waarom iedereen kiest voor een tafelhaard van Tenderflame!
16070
post-template-default,single,single-post,postid-16070,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.5.0,vc_responsive

Waarom iedereen kiest voor een tafelhaard van Tenderflame!

Waarom iedereen kiest voor een tafelhaard van Tenderflame!

Ben je op zoek naar een veilige en milieuvriendelijke manier om je buitenruimte wat sfeer te geven? Kijk dan niet verder dan de Tenderflame tafelhaard serie! Niet alleen gebruikt hij Tenderfuel, een milieuvriendelijke brandstof die 100% veilig brandt, maar hij heeft ook extra veiligheidsvoorzieningen, zoals dat hij alleen ontbrandt als hij in contact komt met de speciaal ontworpen lont. Je hoeft je dus geen zorgen te maken dat ongelukjes of morsen brand veroorzaken. Bovendien is Tenderfuel niet-schurend en geurloos, wat een schone en plezierige ervaring garandeert. Dus ga je gang en knus bij de Tenderflame – je kunt je goed voelen bij je keuze, zowel voor jezelf als voor de planeet.

Tenderflame vloeistof is beter dan bio-ethanol

Hoewel bio-ethanol een groener alternatief lijkt voor fossiele brandstoffen, kan het in werkelijkheid gevaarlijke gevolgen hebben voor je tafelhaard. Bij de verbranding van ethanol komen namelijk giftige stoffen als formaldehyde en aceetaldehyde in de lucht terecht. Het produceert ook fijne deeltjes, die de longen kunnen beschadigen en tot aandoeningen aan de luchtwegen kunnen leiden. Bovendien worden bij de productie van bio-ethanol vaak voedselgewassen als brandstof gebruikt, wat leidt tot een stijging van de voedselprijzen en mogelijke tekorten in de voedselvoorziening. Dus als je de volgende keer nadenkt over een tafelhaard op ethanol basis, denk dan aan de mogelijke negatieve gevolgen voor zowel de menselijke gezondheid als het milieu. Overschakelen op Tenderflame vloeistof  is in dit geval een goede en gezonde keuze!

Voordelen van een tafelhaard

Heb je ooit overwogen een tafelhaard toe te voegen aan je woninginrichting? Deze unieke voorziening kan zowel visueel belang als functionele warmte bieden. Een tafelhaard geeft sfeer aan elke kamer, of het nu gaat om gezellige gesprekken bij het haardvuur met geliefden of een romantisch diner voor twee. En vergeleken met traditionele haarden kan een tafelhaard ruimte besparen en gemakkelijk verplaatsbaar zijn. Ze zijn er ook in verschillende stijlen en materialen, waaronder hout, metaal, keramiek en glas, zodat je er gemakkelijk een kunt vinden die bij je esthetiek past. Dus waarom niet een vleugje warmte en charme toevoegen met een tafelhaard? Het zal zeker een gespreksstarter zijn.

Past perfect bij iedere woonstijl!

Zoek je een haard die past bij de moderne, industriĆ«le esthetiek van je huis? Zoek niet verder dan de tafelhaard! Het strakke, minimalistische ontwerp maakt het een perfecte aanvulling op elke hedendaagse woonruimte. Hij zorgt niet alleen voor warmte en sfeer, maar is ook een uniek meubelstuk. Als je hem gebruikt als salontafel of bijzettafel zullen je gasten zich afvragen waar je zo’n stijlvol en veelzijdig voorwerp hebt gevonden. Voor de kille avonden steek je gewoon het vuur aan en geniet je van de gezellige sfeer. Dus of je nu gaat voor een industriĆ«le look of een moderne esthetiek, de tafelhaard is een must-have voor elke interieur liefhebber. Plus, met zijn compacte formaat en gemakkelijke draagbaarheid kun je hem meenemen op al je buiten avonturen voor wat extra warmte onder de sterrenhemel.

No Comments

Post A Comment