BSV Tuindorp | Over ons
15551
page-template-default,page,page-id-15551,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.5.0,vc_responsive

Over ons

‘bsvtuindorp’ – de Gold-medaillewinnende show tuin samenwerking tussen The Greenery Garden Center, Vivid Design, Semken Landscaping en Warners Nurseries – herinnert ons eraan dat planten de ware bouwstenen zijn van een prachtig tuinontwerp, die structuur, textuur, contrast en structuur toevoegt. kleur voor elke tuin.

“De Greenery Garden gaat alles om het groen en de levendigheid van groen in de tuinomgeving,” legt Carolyn Blackman van Vivid Design uit. “We wilden mensen eraan herinneren dat planten een belangrijke rol spelen in tuinontwerp; dat ze niet alleen een nagedachtenis zijn. ”

De Greenery Garden is een klassieke tuin over verfijning, stijl en een lange traditie van handwerkende planten voor definitie en vorm. Toch is het ook een eigentijdse tuin die de complexe natuur van het moderne leven weerspiegelt en de rol legt die groen speelt in het voeden van de zintuigen en het creëren van plezier en plezier in ons dagelijks leven.

Het tuinontwerp komt samen als een complexe, maar samenhangende reeks contrasten. Structurele aanplantingen, geaccentueerd door kleur en vorm, vormen de achtergrond voor het veranderende landschap, waarbij de seizoensverschuiving van meer transiente plantages wordt omarmd, terwijl het hele jaar door een gevoel van continuïteit en vertrouwdheid wordt geboden. De overgangen tussen de uitersten – tussen licht en donker, hard en zacht, gebouwd en organisch, modern en traditioneel – zijn geleidelijk maar toch belangrijk, waardoor de tuin een ruimte van intimiteit, contemplatie en persoonlijke verjonging kan zijn, en ook een plaats van vrijgevigheid en overvloed onder vrienden en familie.

Dit is een tuin om het hele jaar door te genieten, ontworpen om te veranderen en te evolueren over de tijd, maar toch ontworpen om degenen die het bewonen, te voeden en te voeden met hun gevoel van plaats en vertrouwdheid.